NOSILJKA FREEON EASY MOOV 3U1

50.30

Količina
Kategorija:

Opis

Nošenje djeteta u nosiljci FreeON Easy Move 3 u 1 odlična je prilika za slobodno istraživanje svijeta. Izuzetno je praktičan jer djetetu omogućuje istraživanje okoline ili ugodan odmor u maminom naručju, dok roditelji imaju veću mobilnost i dvije slobodne ruke. FreeON Easy Move 3 u 1 pogodan je za djecu od 3,5 do 15 kg, a omogućuje pravilan položaj djeteta u cijelosti. Dodatnu udobnost pruža potpora za glavu te ugodan i udoban materijal zbog kojeg nećete imati osjećaj da nosite dijete.

FreeON Easy Move 3 u 1 omogućuje ispravan položaj nošenja.

U prvim mjesecima, dok se bebin zglob kuka još razvija, neophodno je nositi bebu u nosiljci u pravilnom položaju. Nosiljka FreeON Easy Move 3 u 1 ima dovoljno širok razmak između nogu kako bi noge bile u ispravnom M položaju. Ovaj položaj ne samo da je najbolji za razvoj kukova i kralježnice, već je i najudobniji za bebu. Zahvaljujući potpori i položaju nožica, i bebina kralježnica je u pravilnom C položaju. Udobnije nošenje i odmaranje osigurava i potpora za glavu koja sprječava da glava padne u stranu.

Fleksibilnost za različita razdoblja

Nosiljka FreeON Easy Move 3 u 1 omogućuje vam da bebu nosite u 3 različita položaja. Budući da bebe imaju različite razvojne zahtjeve u različitim fazama svog razvoja, možete ga prilagoditi svojim potrebama. Fleksibilnost također omogućuje korištenje nosiljke kroz različita razdoblja do djetetovih 15 kilograma.

Udobnost za dijete i roditelje

Kada govorimo o nosiljci, govorimo o udobnosti i pravilnom držanju djeteta, ali i o udobnosti roditelja dok je nosi. Kanguru FreeON Easy Move iznimno je lagana nosiljka. Materijal je mekan i udoban čak i ako morate dugo nositi dijete, a 3D mrežasta tkanina osigurava prozračnost i udobno nošenje čak i u toplijim dijelovima godine.

Karakteristike:

• Omogućuje nošenje djeteta u tri položaja

• podesiva potpora za glavu,

• praktičan i udoban dizajn,

• osigurava pravilan način nošenja, jer su djetetove noge tijekom nošenja u pravilnom M položaju,

• 3 položaja za nošenje,

• jednostavno pričvršćivanje,

• 100% poliester, iznimno mekan materijal 3D mrežasta tkanina za bolju prozračnost.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “NOSILJKA FREEON EASY MOOV 3U1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0