NOSILJKA KINDERKRAFT NINO CONFETTI GREY

49.90

Garancija: 2 godine

Rok isporuke ako proizvod nije odmah dostupan: 3-6 tjedana!

Količina
Kategorija:

Opis

Ergonomska nosiljka NINO omogućuje da nosite djecu stariju od 3 mjeseca i djecu, koja imaju do 20 kg. Omogućuje da nosite djecu u dvije pozicije – na trbuhu (leđima prema van, za najmlađe) i na leđima (trbuhom prema van, za starije). Nosiljka NINO je proizvod za roditelje koji znaju da je za pravilan djetetov razvoj važna blizina koja daje osjećaj sigurnosti. Nosiljka je dobila pozitivnu preporuku Međunarodnog Instituta za Displaziju Kukova (IHDI), koja potiče nošenje djece toliko dugo koliko je moguće održavanje pozicije široko raširenih nogu. Ergonomska nosiljka NINO ima inovativan dizajn s mogućnošću namještanja dužine panela roditelju ili djetetu. Izrađena je od prirodnih materijala (100% pamuk) koji brinu o pravilnom prozračivanju. Njemački magazin ALLES BESTE pohvalio je nosiljku.

Prednosti
Sigurnost:
– Nosiljku NINO testirao je Međunarodni Institut za Displaziju Kukova i dobila je pozitivnu ocjenu kao proizvod koji podržava pravilno držanje djetetovog tijela.
– U nosiljci NINO dijete se može nositi na način da zadrži sigurno držanje. Manju djecu se nosi na trbuhu (leđima prema van), a starije na leđima (trbuhom prema van).
– U nosiljci NINO dijete zauzima sigurnu poziciju „žabice“ gdje koljena kao i kukovi tvore oblik slova M.
– Profilirani materijal na zadnjoj strani nosiljke štiti djetetovu glavu i osigurava pravilno držanje bez mogućnosti stršenja. Odlično funkcionira kod starije djece kojoj se ne da spavati prilikom šetnje.
– Nosiljka NINO ima široku sjedalicu čija je zadaća podupirati stražnjicu i bedra mališana. Osim toga ima mekanu, laganu zadnju stranu. Upravo to omogućuje da dijete može prirodno postaviti nožice i leđa.
Udobnost:
– Nosiljka je opremljena inovativnim panelom s mogućnošću jednostavnog namještanja. Visina panela nosiljke može se slobodno i jednostavno namjestiti kako bi se djetetu omogućila ergonomska pozicija zagrljaja.
– Široki i mekani pojas oko kukova (10 cm) i rameni pojasevi s mekanim punjenjem raspolažu ravnomjerno djetetovu težinu. Zahvaljujući tome nositi mališana je puno ugodnije.
– U nosiljci NINO izrađen je elastični sistem koji omogućuje skraćivanje namještanja pojaseva i sprječava da vrhovi pojaseva vise. Komfor korištenja nosiljke je još veći.
– Mekani jastučići ispod kopča smanjuju pritisak na tijelo, a također sprječavaju trljanje. Zahvaljujući tome NINO nosiljka je još ugodnija.
– Nosiljka ima poseban džep za roditeljske sitnice, koji je smješten na pojasu oko kukova. Možete tamo pospremiti telefon, ključeve i manji novčanik.
– Cijela nosiljka napravljena je od prirodnih materijala (100% pamuk) koji omogućuju odgovarajuće prozračivanje. Osim toga su oni dugotrajni i meki. NINO osigurava komfor i djetetu i roditeljima.
– Kopča je intuitivna i lagana. Jednostavno ju se može namjestiti.
– Korištenje nosiljke omogućuje roditeljima da imaju slobodne ruke. Dijete će se osjećati sigurno, a vi ćete odrađivati stvari za koje su vam potrebne obje ruke.

Funkcionalnost:
– NINO nosiljka namijenjena je za djecu stariju od 3 mjeseca i koja teže do 20 kg. Kupit ćete proizvod koji će vam trajati godinama.
– Mogućnost namještanja ramenih pojaseva, njihove udaljenosti jedan od drugoga te širine pojasa oko kukova omogućuje namještanje nosiljke djetetu i osobi koja ju nosi. Kopča koja spaja ramene pojaseve može se premještati gore ili dolje kako bi se roditeljima olakšalo samostalno zatezanje i otezanje nosiljke.
– NINO nosiljka omogućuje nošenje djeteta u dvije pozicije – na trbuhu i na leđima (za mlađe i starije).
– Nosiljka se može lako prati, brzo se suši i ne gužva se.
– Male dimenzije i težina nakon sklapanja potvrđuju da ćete moći staviti nosiljku u torbu kolica, ruksak ili veću torbicu.
– Originalni dizajn – NINO nosiljka je univerzalna. Paše svakom stylingu ne samo u kupovini veći i u vikend izlascima u restoran

Izvedba
Materijal: 100 pamuk
Dimenzije:
-Materijal koji podupire dijete
-Širina: donji dio 33 cm, gornji 38 cm,
-Visina: 42 cm,
-Prednja širina pojaseva oko kukova: 10 cm,
-Dužina pojasa oko kukova, dio materijala: 67 cm, plus maksimalno namješteni pojas dužine 70 cm
-Rameni pojas, dio materijala: 53 cm, plus maksimalno namješteni pojas 55cm
-Maksimalno namješteni horizontalni pojas: 46 cm,
-Džep na prednjem pojasu oko kukova: 20×9 cm.
Težina: 0,39 kg
Težina djeteta: do 20 kg
Dimenzije pakiranja: 23x23x8 (cm)
Norme: Ispunjava Europske Sigurnosne Standarde u skladu s CEN TR 16512:2015
Certifikati: preporuka Međunarodnog Instituta za Displaziju Kukova (IHDI)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “NOSILJKA KINDERKRAFT NINO CONFETTI GREY”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0