AUTOSJEDALICA CHIPOLINO OLYMPUS PASTEL GREEN 360 ISOFIX 40-150 CM

239.00

Količina

Opis

Autosjedalica 40-150cm Olympus

Rotirajuća autosjedalica Olympus podiže sigurnost putovanja na višu razinu. Namijenjena je djeci od rođenja do otprilike 12 godina (36 kg / 150 cm rasta). Osim namjenskih H-GUARD, SPS+ sustava i ISOFIX indikatora sigurne ugradnje, opremljena je stabilizirajućom nogicom što poboljšava stabilnost montaže autosjedalice u auto. Ima i EASY SPIN SYSTEM 360° zahvaljujući kojem možete u trenu okrenuti autosjedalicu prema sebi kako biste mogli pravilno vezati dijete unutarnjim pojasevima s 5 točaka.

Olympus omogućuje prijevoz djece okrenute suprotno od smjera vožnje (RWF) čak do 4 godine života! Vožnja u RWF položaju je 5 puta sigurnija za djecu u slučaju frontalnog sudara. A kada dođe vrijeme da ga transportirate okrenutog u smjeru vožnje, možete jednostavno okrenuti autosjedalicu bez vađenja iz automobila. I-360 i-Size zaštitit će Vaše dijete tijekom cijelog putovanja zahvaljujući naslonu za glavu podesivim s 12 stupnjeva i podešavanju kuta nagiba s 5 stupnjeva.

Najviši sigurnosni standardi

Olympus je sigurna autosjedalica, ispitana i prilagođena modernim standardima. Ima mogućnost prijevoza djeteta okrenutog suprotno od smjera vožnje (RWF) do otprilike 4 godine života. RWF je trenutno najsigurniji položaj za prijevoz male djece – do 5 puta je sigurniji u slučaju frontalnog sudara!

Za cijelo putovanje u autosjedalici

Autosjedalica Olympus zaštitit će Vaše dijete od rođenja do otprilike 12 godina (36 kg/150 cm visine). Širok raspon prilagodbi i praktičnih rješenja omogućuju da jednostavno prilagodite autosjedalicu potrebama Vašeg djeteta.

EASY SPIN SYSTEM 360°

Sustav EASY SPIN 360° ne samo da olakšava pričvršćivanje djeteta u autosjedalici pomoću unutarnjih pojaseva. Također omogućuje brzu promjenu položaja (RWF i FWF) bez vađenja cijele autosjedalice iz automobila. Dovoljno je otključati sigurnosnu bravu i okrenuti autosjedalicu prema sebi kako biste unijeli svoje dijete i zakopčali ga.

Sigurnost putovanja

Autosjedalica Olympus ima dva sigurnosna sustava čija je zadaća još bolja zaštita djeteta tijekom putovanja. H-GUARD SUSTAV je ojačani, 3-slojni naslon za glavu s memory pjenom, koja apsorbira snagu udarca nastalu tijekom sudara. Dodatno, oklop sjedala ojačan je širokim, visokim bočnim zaštitama koji apsorbiraju snagu udarca u slučaju bočnih sudara (SIDE PROTECT SYSTEM +).

Jednostavna montaža

Autosjedalicu možete jednostavno montirati u automobil zahvaljujući ISOFIX sustavu (pričvršćivači imaju indikatore ispravnosti montaže. Olympus ima također stabilizirajuću nogu, koja se koristi kao dodatno pojačanje i stabilizacija autosjedalice prilikom prijevoza djeteta okrenutog suprotno od smjera vožnje (RWF). Nogu treba spremiti kada se dijete počne vezati sigurnosnim pojasom automobila, s 3 točke.

Udobna putovanja

Kada dođe vrijeme da dijete vežete auto pojasom s 3 točke, unutarnje pojaseve stavite u pretinac autosjedalice. I-360 također dolazi s pričvršćenim umetkom od memory pjene. Namijenjen je za mlađu, manju djecu: povećava udobnost i sigurnost tijekom putovanja. Riječ je o autosjedalici za višegodišnje korištenje, pa kako bi što duže zadržala svjež izgled, ima navlaku koja se vrlo lako skida i pere.

KARAKTERISTIKE:

Autosjedalica je prikladna za novorođenčad i djecu visine 40-150 cm, starosti 0-12 godina, cca. težina 0-36 kg.;

ISOFIX priključci za vozilo za djecu visine 40-150 cm, starosti 0-12 godina, cca. težina 0-36 kg.;

Potporna noga za djecu visine 40-105 cm, dob 0-4 godine, cca. težina 0-18 kg.;

Mogućnost pričvršćivanja autosjedalice na vozilo pojasevima za visinu djeteta 100-150 cm;

Autosjedalica se može okretati za 360 stupnjeva na svojoj bazi koja je uključena u cijenu;

Osigurava izvrsnu zaštitu i udobnost tijekom putovanja;

Izvrsna zaštita od bočnog sudara – poseban SPS sustav;

Sigurnosni pojas u 5 točaka s mekim jastučićima za ramena;

Sigurnosni pojas je podesiv po duljini;

Dodatni mekani jastučići za podupiranje glave i tijela djeteta;

4 položaja nagiba naslona;

Podešavanje visine naslona za glavu;

Presvlake se mogu skinuti i prati;

R 129 (UN/ECE) odobren i certificiran.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AUTOSJEDALICA CHIPOLINO OLYMPUS PASTEL GREEN 360 ISOFIX 40-150 CM”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0