AUTOSJEDALICA KINDERKRAFT XPEDITION2 I-SIZE 40-150 CM (0-36 KG) CRNA

254.15

Garancija: 2 godine

Rok isporuke ako proizvod nije odmah dostupan: 3-6 tjedana!

Količina
Kategorija: Najniža cijena 30 dana prije početka akcije: 299.00€

Opis

XPEDITION 2 i-Size autosjedalica je nasljednik prve Kinderkraft XPEDITION autosjedalice.
Svaki element je pažljivo osmišljen kako bi osigurao maksimalnu zaštitu i udobnost djetetu tijekom putovanja.
XPEDITION 2 i-Size je višenamjenska 4-u-1 autosjedalica namijenjena djeci visine 40–150 cm (0–36 kg, od rođenja do približno 12 godina).
Ispunjava najnoviji R129 i-Size standard autosjedalice i testirana je pod strogim uvjetima u crash testovima.

Zapamtite da je položaj suprotan smjeru vožnje pet puta sigurniji u slučaju frontalnog sudara, posebno za djecu mlađu od četiri godine.
U ovoj sjedalici dijete se može voziti u položaju suprotnom od smjera vožnje (RWD) do otprilike četiri godine starosti (do105 cm, 20 kg)

H-GUARD + sistem (trostruki jastuk za glavu ojačan memorijskom pjenom) štiti krhki vrat, glavu i ramena djeteta.
Torzo je zaštićen zahvaljujući SPS-u, koji je visoka, široka bočna zaštita dodatno ojačana radi potpune sigurnosti vašeg djeteta.

XPEDITION 2 i-Size je rotirajuća autosjedalica s integriranim postoljem
Rotacija vam omogućuje da jednostavno i brzo okrenete autosjedalicu bočno prema vratima kako biste bez napora smjestili dijete i osigurali ga s pomoću sigurnosnog pojasa.
Sustav EASY SPIN 360° također vam omogućuje jednostavno pretvaranje RWF položaja u FWF položaj bez potrebe da demontirate autosjedalicu iz vozila. Zahvaljujući ISOFIX-u i TOP TETHER-u, možete je jednostavno pričvrstiti u automobil, a dodatne značajke povećavaju udobnost prilikom putovanja.

Najviši standard sigurnosti
Ova autosjedalica udovoljava najnovijem R129 i-Size standardu, koji zahtijeva još rigoroznije testove sudara, uključujući testove sudara s bočnog dijela vozila.
Uspješno je prošla ove testove, osiguravajući maksimalnu zaštitu za vaše dijete.

4u1 autosjedalica – za cijelo razdoblje kad će vam trebati autosjedalica
XPEDITION 2 i-Size autosjedalica je višenamjenska i štitit će vaše mališane od rođenja do otprilike 12 godina (36 kg/150 cm visina).
To je autosjedalica pogodna za djecu s različitom građom i potrebama, koja kombinira četiri raspona visine. Osim toga, kako bi udovoljila potrebama najmanje djece, autosjedalica dolazi s uloškom ERGO PAD sa sistemom AIR FLOW koji smanjuje prostor između djeteta i ljuske autosjedalice, poboljšavajući anatomski položaj tijela.
Za veću udobnost djeteta, sigurnosni pojas opremljen je mekanim jastučićima s ne klizajućim trakama ispod njih.
Autosjedalica također ima ventilacijske otvore u školjci kako bi osigurala dodatni protok zraka za vruće dane, garantirajući udobnost.

Brzo ISOFIX postavljanje
Brinući se za okoliš i vašu udobnost, odlučili smo uvesti elektroničke upute za korištenje.
Sada su naše upute uvijek pri ruci – sve što trebate učiniti je skenirati QR kod na okviru autosjedalice. To znači da možete lako postaviti autosjedalicu u automobil koristeći ISOFIX sustav i TOP TETHER vezu (postoje indikatori ispravne postave kako bi vam olakšali pravilno postavljanje autosjedalice).
Samo je potrebno trenutak da postavite autosjedalicu u automobil i provjerite jesu li indikatori zeleni.

XPEDITION 2 i-Size ima funkciju EASY GROW SYSTEM – sedam razina podešavanje naslona za glavu i sigurnosnog pojasa i četiri razine podešavanje nagiba sjedala za stariju djecu u FWF položaju.
Pravilno podešavanje nagiba sjedala u odnosu na sjedište automobila ne samo da poboljšava udobnost putovanja, već povećava i sigurnost – autosjedalica će biti stabilnija i pružiti bolju zaštitu vašem malom putniku.

ERGO PAD umetak za XPEDITION 2 i-Size dolazi s ergonomskim naprednim ERGO PAD-om sa sustavom AIR FLOW. Ne samo da jamči anatomski položaj djeteta u automobilu, osiguravajući udobnost i pravilan razvoj kralježnice, već također omogućava protok zraka tijekom vožnje u vrućim danima.
Umetak je namijenjen djeci do 60 cm, i predstavlja dodatni sloj koji raspršuje silu udara prije nego što doseže dijete u slučaju sudara.

Autosjedalica namjenjena za djecu od 40 cm do 150 cm.
Kompatibilna sa standardom R129 i-Size

Materijali:
– Baza: polipropilen (PP)
– Presvlaka: poliester
– Pjene: memorijska pjena
– Obloga: polipropilen (PP)
– Zaštita bočnih udara: EPS

Težina autosjedalice: 11,5 kg

Rok isporuke ako proizvod nije odmah dostupan: 3-6 tjedana!

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AUTOSJEDALICA KINDERKRAFT XPEDITION2 I-SIZE 40-150 CM (0-36 KG) CRNA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0