PUTNI KREVETIĆ KINDERKRAFT LEODY S DODACIMA I DUPLIM DNOM ROZA

139.90

Garancija: 2 godine

Rok isporuke ako proizvod nije odmah dostupan: 3-6 tjedana!

Količina
Kategorija:

Opis

Volite li putovati sa svojim djetetom? Tražite li dječji krevet koji će vašem mališanu olakšati spavanje dok niste kod kuće, a vama da se brinete za njih? LEODY s dodacima je savršen za vas!

To je putni krevet koji će zamijeniti dječji krevet, stol za presvlačenje i komodu. Kako? Prvo, LEODY dolazi s praktičnim priborom, koji uključuje podlogu za presvlačenje, koja se montira na okvir krevetića i policu za pelene. Ova polica vam omogućuje da pri ruci imate vlažne maramice, losione i pamučne blazinice.

LEODY je, prije svega, dječji krevet za aktivne roditelje. Možete ga sklopiti i u samo nekoliko trenutaka ponijeti sa sobom apsolutno bilo gdje. Preklapa se do kompaktne veličine, a torba (uključena u set) olakšava prenošenje. A kada se rasklopi, LEODY se pretvara u udobni krevetić u kojem vaš mališan može zaspati u miru, čak i na novim mjestima.

Dječji krevetić ima modularnu bazu (na dvije razine),što znači da je pogodan i za novorođenčad i za stariju djecu koja počinju sjediti i dizati se bez pomoći. Najviša razina omogućuje vam da se pobrinete za svog mališana bez previše sagibanja.  LEODY također ima vrtuljak sa svjetlima i  melodijama. To podržava djetetov motorički razvoj (potiče ga da posegne za rukama) razvija koncentraciju i podržava vid i sluh.

Dječji krevetić ima sustav dvostruke zaštite kako bi se spriječilo spontano sklapanje. Mrežaste strane  omogućuju vam da pripazite na svog mališana i istovremeno osiguravate  protok zraka čak i u vrućim noćima.

Udobnost:

 • Baza krevetića može se postaviti na dvije različite visine. Najviša razina (za dojenčad) omogućuje vam da se brinete o svom djetetu bez potrebe da se previše saginjete. Kada vaš mališan počne sjediti ili stajati  bez nadzora, morate spustiti bazu na nižu razinu.
 • Leody putni krevet ima bočni pristup, ulaz koji se zatvara pomoću patentnog zatvarača. To omogućuje vašem djetetu da samostalno ulazi i izlazi iz krevetića, a također djeluje kao igraonica.
 • LEODY ima sustav brzog, jednostavnog sklapanja. U samo nekoliko trenutaka možete pripremiti udobno mjesto za spavanje svog mališana i kod kuće i na putovanjima.
 • Baza krevetića je 120 x 60 cm. Pruža  puno prostora za igru, a također možete kupiti bilo koji madrac u standardnoj veličini.
 • Dječji krevetić je lako održavati čistim. Ako se LEODY zaprlja, samo ga trebate obrisati vlažnom krpom.

Funkcionalnost:

  • Dječji krevetić dolazi s vrtuljkom s melodijama, svjetlima i igračkama. To ne samo da će privući pažnju vašeg djeteta, već će mu i olakšati da zaspi, te ga također umiriti.
  • LEODY se vrlo lako kreće – ima dva kotača, što vam olakšava premještanje iz jedne prostorije u drugu. Međutim, tijekom uporabe krevetić ostaje nepomičan  –  oba kotača imaju kočnicu.
  • Putni krevetić je malih dimenzija kada je sklopljen: 76 x 20 x 20 cm. Lako će se uklopiti čak i u mali prtljažnik automobila.
  • LEODY uključuje torbu s praktičnim ručkama koje olakšavaju nošenje presavijenog krevetića.

Sigurnost:

   • Krevetić LEODY ima snažan i čvrst čelični okvir – vrlo je čvrst i štiti vaše dijete čak i noću kada je nemirno.
   • Sklopivi sustav opremljen je dvostrukom zaštitom od spontanog sklapanja. Ne morate brinuti o tome da će se sklopiti tijekom uporabe.
   • Tri strane su izrađene od mreže – to ne samo da vam omogućuje diskretno  praćenje vašeg mališana, već i osigurava protok zraka u vrućim danima.
   • Dječji krevet LEODY u skladu je s europskom normom EN 716 za putne krevete.

Sastav

Materijali: plastika, čelik, poliester

Dimenzije: 126 x 65 x 76 (cm)

Dimenzije madraca: 120 x 60 cm

Dimenzije podloge za presvlačenje: 47 x 68,5 cm – maksimalno opterećenje 11 kg.

Težina: 14,65 kg

Namjena proizvoda:

Podloga za presvlačenje namijenjen je djeci do 12 mjeseci i maksimalnoj težini od 11 kg.

Visoka baza: dok vaše dijete ne počne sjediti, stajati, povlačiti se i klečati bez pomoći.

Preporučena veličina madraca: 120 x 60 x 5 cm.

Funkcija igraonice (spuštena baza): najviše 36 mjeseci i 15 kg.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PUTNI KREVETIĆ KINDERKRAFT LEODY S DODACIMA I DUPLIM DNOM ROZA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0