PUTNI KREVETIĆ KINDERKRAFT JOY PLAVI

56.00

Garancija: 2 godine

Rok isporuke ako proizvod nije odmah dostupan: 3-6 tjedana!

Količina
Kategorija: Najniža cijena 30 dana prije početka akcije: 76.90€

Opis

Dječji putni krevetić Kinderkraft Joy praktično je rješenje koje će roditeljima će olakšati organizaciju putovanja s djecom! Kod kuće ili na putu, dobar san važan je dio razvoja svakog djeteta. S obzirom na to da mala djeca puno vremena provode spavajući, vrlo je važno da mališani i izvan svog doma imaju prikladno mjesto za odmor!
Ovaj je sklopivi prijenosni dječji krevetić idealan za korištenje na putu, no prikladan je i za svakodnevnu upotrebu kao vrtić za igranje! Stražnja se stranica krevetića po potrebi može otkopčati i spustiti kako bi mališani nesmetano mogli ulaziti i izlaziti.
Tri mrežaste stranice omogućit će djeci stalan kontakt s okolinom i osigurati prozračnost u krevetiću, te ćete kroz njih u svakom trenutku mališane moći imati na oku.

 

Značajke:

– Male dimenzije nakon sklapanja: 76 x 20 x 20 cm
– Brzo sklopivi i jednostavni sustav
– Dvostruka zaštita od savijanja
– Jednostavan sistem za pomicanje dječjeg krevetića: 2 kotača s mogućnošću zaključavanja i torba s rupama za kotače
– Moderni dizajn
– 3 strane izrađene od mreže, osiguravajući kontakt s okolinom i sposobnost promatranja djeteta
– Bočni ulaz s patentnim zatvaračem
– Jaki i stabilni okvir od čelika
– Proizvod je jednostavan za čišćenje

Spavanje je vrlo važan dio djetetovog života. To mu jamči pravilan, uravnotežen razvoj psihomotornih sposobnosti. Jednogodišnje dijete spava oko 14 sati dnevno, novorođenčad – oko 16 sati. Stoga pazimo da je ovo vrijeme sigurno i učinkovito.
JOY krevet zahvaljujući svojoj konstrukciji osigurava sigurnost korištenja – čak i od prvog dana života. Čelični okvir s armiranom strukturom osigurava punu stabilnost, a mekani materijal jamči odgovarajuću zaštitu – bez potrebe za dodatnim zaštitnicima, kao u slučaju klasičnih drvenih kreveta s prečkama. Osim toga, izrađen je od visokokvalitetnih tkanina, koje je vrlo lako čistiti.

Jednostavan brzi sklopivi / rasklopivi sustav s dvostrukom zaštitom protiv preklapanja. Sklopljeni krevet je vrlo malih dimenzija (76x20x20 cm), a zahvaljujući posebnoj torbi s rupama za kotače – vrlo lako ga je transportirati.
Za praktičnost djeteta i roditelja, bočni izlaz s patentnim zatvaračem savršeno funkcionira u svakodnevnoj uporabi. Preostale strane kreveta su izrađene od mreže, pružajući kontakt s okolinom i mogućnost da roditelj prati dijete.

 

 

Putni krevetić Kinderkraft JOY boja mint 12

Proizvođač:  Kinderkraft
Model: JOY
Materijali: Plastika, čelik, poliester 200D
Maksimalno opterećenje na krevetu: do 25 kg
Težina kreveta: 8,5 kg
Dimenzije kreveta 126 x 65 x 76 (cm)
Dimenzije i težina pakiranja 77 x 21 x 21 (cm) / 9,5 kg
Jamstvo proizvođača: 24 mjeseca

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PUTNI KREVETIĆ KINDERKRAFT JOY PLAVI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0