LEŽALJKA NJIHALJKA KINDERKRAFT FINIO BIJELA

89.91

Garancija: 2 godine

Rok isporuke ako proizvod nije odmah dostupan: 3-6 tjedana!

Količina
Kategorija: Najniža cijena 30 dana prije početka akcije: 99.90€

Opis

Ležaljka za bebe Kinderkraft Finio najmlađima će u prvim mjesecima života biti omiljeno mjesto za zabavu i kratki odmor. Udobna sjedalica s podesivim položajem naslona vašoj će bebi pružiti maksimalnu udobnost, a roditeljima će se posebno svidjeti jer je praktična i moderno dizajnirana, te će se tako odlično uklopiti u uređenje svakog doma!

Naslon ležaljke za bebe Kinderkraft Finio može se postaviti u 2 položaja koji se lako namještaju po potrebi: ležeći položaj, ili nešto uspravniji, polusjedeći položaj iz kojeg će radoznali mališani moći promatrati svijet oko sebe. Zaštitni pojas u tri točke pobrinut će se za sigurnost, a središnji dio sjedalice, izrađen od mekanog i na dodir ugodnog pliša, učinit će boravak u ležaljci još udobnijim.

Kinderkraft Finio ležaljka za bebe ima drveno, zaobljeno postolje za ljuljanje koje će odlično poslužiti za umirivanje ili uspavljivanje mališana. Ležaljka se također može postaviti i u stabilan položaj, a namješta se vrlo jednostavno – tako da se zaokrenu plastični nastavci koji se nalaze na krajevima postolja. Donja strana postolja ima gumenu zaštitu koja će spriječiti oštećenja poda, a navlaka ležaljke se po potrebi može skinuti i oprati u perilici rublja.

Dječja ležaljka Kinderkraft Finio i hranilica za bebe 2 u 1 Kinderkraft Fini idealan su spoj! Naime, postolje za ljuljanje ležaljke može se pričvrstiti za niska stolicu Fini, te će tako nastati praktičan dječji stolac za ljuljanje kojeg će djeca moći koristiti kad malo porastu te im ležaljka ili hranilica više neće biti potrebne.

Karakteristike:

  • Kinderkraft Finio dječja ležaljka
  • ležeći i polusjedeći položaj
  • sigurnosni pojas u 3 točke
  • plišani naslon
  • periva navlaka
  • položaj za ljuljanje ili stabilan položaj
  • postolje se može pričvrstiti na Fini hranilicu

Pogledajte video:

Dimenzije: 73 x 54 x 47 cm
Težina ležaljke: 3,5 kg
Nosivost: 9 kg
Dob: 0 +

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LEŽALJKA NJIHALJKA KINDERKRAFT FINIO BIJELA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0