ELEKTRIČNA IZDAJALICA NENO PRESTO

45.81

Garancija: 2 godine

Rok isporuke ako proizvod nije odmah dostupan: 3-6 tjedana!

Količina
Kategorije: , Najniža cijena 30 dana prije početka akcije: 50.90€

Opis

Električna bežična izdajalica Neno Presto

Neno Presto je električna bežična izdajalica te se bazira na inovativnom operativnom sustavu temeljenog na tri faze i 9 razina kontrole usisavanja za udobno i potpuno personalizirano iskustvo izdajanja dojke. Lagan, praktičan i kompaktan, uređaj lako staje u dno Vaše torbice, tako da ga možete ponijeti sa sobom na posao ili na odmor. Presto se ističe i svojim modernim dizajnom. Suptilna pastelna boja zasigurno će zapeti za oko i najzahtjevnijim majkama.

DODATNA STIMULACIJA U 3. FAZI

Inovativna 3. faza u Neno izdajalicama stimulira ženske grudi i povećava količinu proizvedenog mlijeka. Pomaže mladim mamama kod stagnacije dojenja i viška mlijeka. Zbog tog je svakodnevna podrška u dojenju i najzahtjevnijim ženama.

TOUCHPAD
Elegantna, mat ploča osjetljiva na dodir jednostavna je za korištenje. Njegov rad možete prilagoditi svojim osobnim potrebama pritiskom na gumb. Nakon što promijenite način rada ili snagu izdajalice, Neno Presto pamti vaše postavke i koristi ih sljedeći put kada ga koristite.

3 FAZE

I faza – početna stimulacija
Izdajalica počinje raditi, plitkim pokretima stimulira dojke na povećanje proizvodnje mlijeka. Trajanje: 2 minute

II faza – duboko izdajanje
Nakon što izdajalica uđe u drugu fazu, pokreti postaju duboki i dovoljno dugi da osiguraju učinkovito izdajanje mlijeka. Trajanje: 28 minuta – dok se izdajalica automatski ne isključi

III faza – mješoviti način
Tijekom inovativne treće faze, izdajalica replicira djetetov prirodni refleks sisanja, dopuštajući dojci da se dobro isprazni i potiče je na proizvodnju više mlijeka.

PRILAGODITE VAŠIM POTREBAMA
Neno izdajalice karakteriziraju mogućnost personalizacije svakog izdajanja radeći na trofaznoj osnovi i mogućnost podešavanja raspona snage usisavanja. Širok izbor mogućnosti nudi mogućnost dugotrajne uporabe u različitim fazama dojenja i razvoja bebe.

ZATVORENI SUSTAV
Korištenje Neno Presto nije samo sigurno, već je i higijensko. Membrana i ventil koji dolaze u kompletu učinkovito sprječavaju ulazak mlijeka u motor jedinice. Membrana odvaja mlijeko između izdajalice i bočice, dok ventil sprječava povratak mlijeka. Time se sprječava razmnožavanje bakterija na nepoželjnim mjestima i štiti mlijeko od kontaminacije.

TWIST OFF TEHNOLOGIJA
Zahvaljujući twist off tehnologiji možete koristiti konektor s vrećicom za pohranu majčinog mlijeka i izdajati mlijeko. Priključak za izdajalicu pruža visoku razinu higijene bez opasnosti od infekcije mlijeka. Sve je brzo i sigurno za vašu bebu.

JEDNOSTAVNA STERILIZACIJA
Svi Neno Presto predmeti mogu se sterilizirati kipućom vodom. Praktičnija i mnogo brža alternativa je dekontaminacija profesionalnim proizvodima kao što je Neno Lindo sterilizator/grijač. Sterilizacija s Neno Lindom mnogo je brža nego tradicionalnim metodama!

TEHNOLOGIJA USISAVANJA ZRAKA
Izrađeni od mekog, japanskog silikona, Neno štitnici za grudi dizajnirani su s tehnologijom USISAVANJA ZRAKA, koja reproducira prirodni refleks sisanja bebe. Ovo inovativno rješenje sigurno je za bradavicu i sprječava kompresiju mliječnih kanala.

UZMITE SI VREMENA
Izdajalica štedi vrijeme mamama koje se žele vratiti na posao. Mlijeko možete izdajati i čuvati u Neno vrećici za pohranu majčinog mlijeka. Uređaj se napaja putem USB-C kabela, a vrijeme punjenja mu je oko 2 sata. Napunjena izdajalica spremna je za 2-satni rad.

MEKAN I SIGURAN LIJEVAK ZA GRUDI
Želimo dojenje učiniti što ugodnijim za svaku majku, zato Neno Presto komplet uključuje lijevak za grudi od ultra mekanog japanskog silikona.

CIJELI SET
Svaki primjerak Neno Presto pripremljen je za korištenje kao potpuni komplet koji uključuje: izdajalicu, bočicu s dudom, čep i ventil, 24 mm lijevak za dojke, Neno vrećicu za pohranu majčinog mlijeka, konektor i USB C kabel.

UVIJEK S TOBOM
Uz Neno Presto svaka je mama spremna na sve! Lagana, praktična i kompaktna, izdajalica lako stane u dno vaše torbice, tako da je možete ponijeti sa sobom na posao ili na odmor. Uvijek pri ruci, pruža vam mogućnost izdajanja mlijeka bilo kada. Osim toga, USB C kabel s jednim punjenjem i snažna baterija pružaju 4 puna ciklusa izdajanja, tako da je Presto uvijek spreman.

Načini rada:

Način stimulacije: 9 razina (L1-L9)
Način dubokog izražavanja: 9 razina (L1-L9)
Mješoviti način rada: 9 razina (L1-L9)

Vrijeme punjenja:
Otprilike 2 sata

Radno vrijeme:
do 120 minuta

Kabel za punjenje:
USB-C

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ELEKTRIČNA IZDAJALICA NENO PRESTO”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0