KOLICA KINDERKRAFT PRIME2 VENEZIAN BLACK 2U1

468.72

Garancija: 2 godine

Rok isporuke ako proizvod nije odmah dostupan: 3-6 tjedana!

Količina
Kategorije: , , Najniža cijena 30 dana prije početka akcije: 585.90€

Opis

Dječja kolica 2 u 1 PRIME 2 Kinderkraft

Ovo su PRIME 2 – multifunkcionalna 2 u 1 dječja kolica s poboljšanom amortizacijom, stvorena za udobnost djeteta i jednostavnost vožnje za roditelja. Zahvaljujući njima, zajedno ćete moći uživati u šetnjama u svakoj situaciji i po svakom vremenu. PRIME 2 su 2 u 1 kolica, namijenjena djeci od rođenja do 22 kg. Za novorođenčad postoji velika, udobna košara s mekim madracem i mogućnošću podešavanja dna, da bi se povećala udobnost šetnje. Osim toga, sjedalo za šetnju je prostrano i ima širok raspon podešavanja naslona te oslonca za noge. Mogu se pričvrstiti u smjeru ili suprotno od smjera vožnje.

Dječja kolica PRIME 2 imaju set praktičnih dodataka zahvaljujući kojima ni jedno vrijeme neće Vam stvarati probleme. Set sadrži: torbu sa podlogom za previjanje, foliju protiv kiše, mrežicu protiv insekata, zaštitu za noge (za kišobran kolica i za košaru), madrac za košaru te univerzalne adaptere*, zahvaljujući kojima možete pričvrstiti autosjedalicu na okvir kolica.

Od rođenja do 22 kg
Dječja kolica PRIME 2 stvorena su za djecu od rođenja do 22 kg. Imaju veliku košaru s podesivim dnom i mekim madracem koji će poslužiti mališanu do 9 kg ili do trenutka kada se beba ne počne okretati. Sjedalo kišobran kolica možete pričvrstiti u smjeru ili suprotno od smjera vožnje – širok raspon prilagodbi omogućit će Vašem djetetu udoban prostor za drijemanje.

Amortizirani kotači i okvir
PRIME 2 su u potpunosti amortizirani. I ne samo kotači, već i okvir. Osim toga, odlično se snalaze na rubnjacima, a zahvaljujući velikim neprobojnim kotačima, PRIME 2 će se dobro snaći tako na gradskim pločnicima kao i na šumskim stazama. Gumene kotače s punjenjem od pjene visoke gustoće nije potrebno pumpati.

Velika košara
Košara je velika i široka, idealna i za veću djecu. Udobnost povećava mekani madrac i mogućnost podešavanja nagiba dna košare. Košara u PRIME 2 zadovoljava standard EN 1466, što omogućuje prenošenje djeteta u njoj.

Mogućnost pričvršćivanja autosjedalice na okvir kolica
Zahvaljujući univerzalnim adapterima, možete jednostavno pričvrstiti autosjedalicu za okvir kolica. Mališan je zaspao tijekom vožnje? Ne morate ga buditi – samo otkačite autosjedalicu i pričvrstite ju za okvir kolica. Bez buđenja!

Za svako vrijeme
PRIME 2 2 u 1 imaju veliko sjenilo s dodatnim krovićem za zaštitu od sunca i prozorčićem za kontakt s djetetom. Izrađeno je od vodootpornog materijala s UPF50+ filterom koji štiti dijete od štetnih UV zraka.

Širok raspon podešavanja
PRIME 2 dizajnirana su da odgovaraju potrebama djeteta i roditelja. Podesivo dno košare omogućit će Vam naginjanje košare kako bi mališanu bilo udobno. A kada mališan poraste, naslon kišobram kolica i oslonac za noge možete namjestiti tako da mu stvorite udoban prostor za drijemanje na svježem zraku. Zahvaljujući podesivoj ručki samo u nekoliko trenutaka kolica možete prilagoditi svojoj visini.

Dodatci
Uz dječja kolica dolazi praktična oprema: torba sa putnom podlogom za previjanje, folija protiv kiše, mrežica protiv insekata, univerzalni adapteri*, madrac za košaru, zaštita za noge (za kišobran kolica i za košaru).

Zatvoriva košara
Košara u PRIME 2 nije samo prostrana, već se i zatvara praktičnim patentnim zatvaračem. Bez brige da ćete ih izgubiti ili slučajno smočiti, možete nositi kupovinu ili potreban za šetnju pribor.

Dodatne informacije
·2 u 1 – košara, kišobran kolica
·Za djecu od rođenja do 22 kg
·Dodaci: torba s podlogom za previjanje, folija protiv kiše, mrežica protiv insekata, zaštita za noge (za kišobran kolica i za košaru), univerzalni adapteri, madrac za koparu
·2 smjera vožnje kišobran kolica
·Amortizacija na 4 kotača i na okviru
·Sigurnosni pojasevi s 5 točaka sa štitnim jastucima
·Prednji okretni kotači s blokadom za vožnju ravno
·Zatvoriva košara nosivosti do 3 kg

*Priloženi adapteri kompatibilni su s autosjedalicama:
Kinderkraft®: MINK, Kiddy®: Evoluna I-Size 2, Evolution Pro 2, Maxi Cosi®: Mico, Mico AP, Mico NXT, Mico Max 30, Citi, Cabrio, CabrioFix, Cybex®: Aton, Aton 2, Aton Q, BeSafe®: iZi Go, iZi Go Modular, Nuna®: Pipa.

Izvedba
Materijali:
·Okvir: aluminij
·Obloga: poliester
·Kotači: Gumeni s punjenjem od pjene

Dimenzije:
Rasklopljena kolica: 100 x 59 x 106 cm
Sklopljena kolica: 87 x 59 x 49 cm

Kotači:
·prednji: 20 cm
·stražnji: 30 cm

Ručka za roditelje: 74-108 cm

Težina:
·okvir sa sjedalom: 11 kg
·okvir s košarom: 12 kg

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KOLICA KINDERKRAFT PRIME2 VENEZIAN BLACK 2U1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0