KOLICA MOMI ADELLE S ROTACIJOM 360 BLACK AND GOLD

188.91

Rok isporuke ako proizvod nije odmah dostupan: 3-6 tjedana.

Količina
Kategorije: , Najniža cijena 30 dana prije početka akcije: 209.90€

Opis

MoMi dječja kolica Adelle

Upoznajte MoMi ADELLE – vrlo lagana, okretna i ergonomska kolica koja će Vas oduševiti svojom prilagodljivošću i udobnošću za Vas i Vašu bebu. Ova kolica su savršena kombinacija praktičnosti i stila, a tu je i dodatna sigurnosna karakteristika – dvostruki mehanizam za zaključavanje koji će osigurati da se slučajno ne sklope.

Jedna od najvažnijih karakteristika ovih kolica je povećani baldahin koji pruža zaštitu od kiše ili prekomjerne sunčeve svjetlosti. Tako će vaše dijete uvijek biti sigurno i zaštićeno, bez obzira na vremenske uvjete. Osim toga, MoMi ADELLE dolazi sa mogućnošću okretanja za 360 stupnjeva, što znači da ćete moći postaviti dijete okrenuto i prema naprijed i prema natrag, ovisno o svojim željama i potrebama.

Sigurnost i udobnost su na prvom mjestu, pa su naslon za leđa i naslon za noge podesivi kako bi se osiguralo da vaše dijete ima udoban položaj tijekom vožnje. Ova kolica su napravljena s posebnom pažnjom prema detaljima i dolaze u dvije boje – elegantnoj crno-zlatnoj ili modernoj crno-crvenoj. Tako možete odabrati onu koja vam najbolje odgovara i istaknuti svoj stil.

Kolica su opremljena ergonomskim i okretnim kotačima od EVA pjene koji se ne mogu probušiti, što znači da ćete se bez problema kretati po svim površinama. Njihova lakoća i okretnost donose dodatnu praktičnost u Vašem svakodnevnom životu.

MoMi ADELLE ima sve što trebate za bezbrižna i udobna putovanja s Vašom bebom. Tu su i mnoge druge karakteristike, kao što su kompaktne dimenzije kada su sklopljena, sjedalo koje se okreće za 360 stupnjeva, nadstrešnica koja se može proširiti, i sigurnosne trake u 5 točaka za najveću sigurnost Vašeg djeteta. Ova kolica su idealna za bebe od 6 mjeseci do čak 22 kg.

MoMi, proizvođač koji vjeruje u kvalitetu, je osigurao da su ova kolica ispitana prema najvišim standardima sigurnosti, prema normi EN 1888-1. Uz sve to, MoMi ADELLE dolazi s 24-mjesečnim jamstvom koje vam pruža dodatnu sigurnost i povjerenje u kupovinu.

Uživajte u svakom trenutku provedenom s Vašim djetetom uz MoMi ADELLE kolica – lako, okretno, udobno i elegantno. Dajte svojoj bebi najbolje i budite sigurni da koristite kolica koja su prilagođena njenim potrebama. Odaberite MoMi ADELLE – savršeni partner za Vas i Vaše dijete.

Osnovne karakteristike:
– vrlo lagan i okretan
– amortizacija na 4 kotača, prednji kotači 6”, stražnji kotači 6,5”
– kotači od EVA pjene
– kompaktna veličina kada su kolica sklopljena
– sjedalo okretno za 360 stupnjeva
– nadstrešnica koja se može proširiti
– 3-stupanjsko podešavanje naslona
– sigurnosne trake u 5 točaka
– dvostruki mehanizam za zaključavanje protiv sklapanja kolica
– podešavanje oslonca za noge
– nadstrešnica koja se može skinuti
– beba se može postaviti licem prema naprijed ili prema natrag
– od 6 mjeseci starosti
– do 22 kg

Dimenzije:

Dimenzije kolica u rasklopljenom stanju: 80 x 48,5 x 100 cm

Dimenzije sklopljenih kolica: 59 x 48,5 x 43 cm

Težina proizvoda: 7 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KOLICA MOMI ADELLE S ROTACIJOM 360 BLACK AND GOLD”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0