KOLICA BEBETTO YODDI PREMIUM CLASS STELLA 04 SET 2U1

591.20

Garancija: 2 godine

Rok isporuke ako kolica nisu odmah dostupna: 3-6 tjedana!

Količina
Kategorije: , Najniža cijena 30 dana prije početka akcije: 739.00€

Opis

JEDINSTVENA YODDI PREMIUM KLASA
Lagani, funkcionalni i šarmantni Yoddi također je dostupan u kolekciji Premium Class. Ovo je prijedlog za ljude koji ne samo da traže najbolja rješenja na tržištu, već se žele odlučiti i za moderan dizajn. Osigurajte sebi i svom djetetu savršenu udobnost tijekom šetnji i istaknite se uz Yoddi Premium Class!

U verziji Premium Class, Yoddi dolazi s presvlakama od eko kože. Okvir kolica ima sjajnu bakrenu boju koja savršeno odgovara prigušenim bojama presvlake. Bakreni prstenovi na ručki i šipki dodaju neobičan stil ovom modelu.

ELEGANTAN, LAGAN I FUNKCIONALAN
Jedna od karakterističnih značajki Yoddija je njegova lakoća. Ovo je iznimno važna značajka koju ćete cijeniti kad god budete trebali nositi kolica – bilo da se spuštate niz stepenice ili pakirate u prtljažnik automobila. Sama košara teži samo 3,75 kg, što je moguće zahvaljujući upotrebi lagane EPP plastike koja pruža izvrsnu toplinsku izolaciju. Košara je opremljena udobnim madracem za dijete – koji je prošiven, baš kao i unutrašnjost košare.

Karakterističan dizajn košare s dva ruba izgleda iznimno moderno. Košara je opremljena aktivnom ručkom zahvaljujući kojoj možete jednostavno i brzo namjestiti krović. Da biste to učinili, jednostavno pritisnite ručku i namjestite krović u željeni položaj. Prednja ventilacijska ploča pruža dodatni protok zraka, što može biti savršeno zgodno za vrućih dana. Presvlake od eko kože izrađene u UV50+ sustavu osiguravaju izvrsnu zaštitu i košare i kolica od prodora sunčevih zraka u kolica.

KOLICA ZA NAJZAHTJEVNIJE
Yoddi Premium Class su također kolica dizajnirana da budu s djetetom što duže. Zahvaljujući mogućnosti širokog podešavanja naslona (do ležećeg položaja), pogodan je i za novorođenče. Izdržljivost do 22 kg znači da Yoddi mogu koristiti i starija djeca (do 4 godine). Sigurnosni pojasevi sa širokim rasponom podešavanja mogu se jednostavno prilagoditi visini djeteta.

Krović je sašiven tako da se bez problema prilagođava položaju naslona. Istovremeno, zahvaljujući širokom rasponu prilagodbe, djetetu možete pružiti ugodan hlad ili zaštitu od vjetra. Imajte na umu da u Yoddi Premium Class navlaka za kolica služi i kao udobna vreća za spavanje, koja će biti korisna tijekom šetnji u hladnijim danima.

UDOBNOST TIJEKOM ŠETNJE
Okvir kolica Yoddi Premium Class kombinira nevjerojatan dizajn s izvrsnom amortizacijom i najvišom kvalitetom. Bakreni, sjajni okvir izgleda savršeno, ali je također lagan i izdržljiv.

SAS sustav pruža odličnu apsorpciju udarca pri vožnji po neravnom terenu. DMS štiti od blokiranja kotača prilikom vožnje preko prepreka. Okvir Yoddi Premium Class dizajniran je za brzo sklapanje u kompaktne dimenzije. Štoviše, to se također može učiniti bez potrebe za odvajanjem sportskog sjedala od okvira.

Kolicama je dodana prostrana torba za previjanje koja vam omogućuje da tijekom šetnje imate sve potrebne dodatke pri ruci.

PREMIUM KLASA DODATNA OPREMA
Dodatna oprema Premium klase ne odnosi se samo na promjene u izgledu modela. Odabirom kolica Yoddi Premium Class u kompletu dobivate praktične platnene presvlake za presvlake i okvir. Ovo su vrlo korisni dodaci koji će vam omogućiti zaštitu elemenata kolica tijekom transporta ili skladištenja. Zahvaljujući tome, moduli kolica će ostati u izvrsnom stanju što je duže moguće.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KOLICA BEBETTO YODDI PREMIUM CLASS STELLA 04 SET 2U1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0