BEBETTO VULCANO 04/GRF 2U1

455.20

Garancija: 2 godine

Rok isporuke ako proizvod nije odmah dostupan: 3-6 tjedana!

Količina
Kategorije: , , Najniža cijena 30 dana prije početka akcije: 569.00€

Opis

Novi atraktivan i privlačan izgled Bebetto Vulcano kolica!

Potpuno novi Vulcano iznimno su funkcionalna Bebetto dječja kolica koja će zadovoljiti i najzahtjevnija očekivanja. Bez obzira na to idete li širokom šetnicom, uskim trgovačkim uličicama ili šumskim stazama, svom djetetu možete pružiti visoku udobnost. U isto vrijeme, modernizirana verzija presvlaka temeljena na aktualnim trendovima čini kolica koja jednostavno izgledaju sjajno.

Košara da se dijete osjeća sigurno:
Vulcano košara namijenjena je najmlađim putnicima. To je prostor stvoren za sigurnost i udobnost za bebu – od prvih dana njezina života. Ventilirana mrežica omogućuje dodatni protok zraka u toplim danima. Krović je opremljen panelom koji štiti od naleta vjetra. Zahvaljujući adapterima, nosiljka se može pričvrstiti na konstrukciju kolica na dvije razine. Ovo je vrlo dobro rješenje koje vam omogućuje da postavite kolica tako da vam osiguraju najudobniji pristup vašem djetetu, bez obzira na vašu visinu.

FUNKCIONALNA KOLICA ZA NAJMLAĐE
Bebetto Vulcano također ima funkcionalni sportski dio. Sjedalo ima široke mogućnosti podešavanja, pružajući udoban položaj za najmlađe putnike. Kolica se mogu pričvrstiti okrenuta prema vama ili u smjeru vožnje, tako da možete putovati s djetetom što udobnije. Naslon za ruke se skida prikladnim gumbom, što olakšava postavljanje djeteta u kolica. Atraktivan Bebetto logo u sredini podesivog oslonca za noge dodaje šarm kolicima. Kolica su opremljena mekim sjedalom, što djetetu omogućuje udobno putovanje bez dodatnog jastuka.

TRAJNOST I FUNKCIONALNOST
Kolica Vulcano temelje se na stabilnom okviru opremljenom sustavima SAS (amortizacija udaraca) i DMS (zaštita od blokiranja kotača na neravnom terenu). Ručka podesiva po visini omogućuje prilagodbu prema visini roditelja. Nepneumatski kotači su elastični i omogućuju udobno upravljanje kolicima. Istodobno, ne zahtijevaju pumpanje i praćenje tlaka u gumama.

Mogućnost brzog sklapanja do kompaktnih dimenzija čini ih vrlo praktičnim za nošenje kolica. Kolica se mogu sklopiti s pričvršćenim sportskim dijelom – što je osobito važno za zaposlene roditelje koji žele brzo složiti kolica i spakirati ih u prtljažnik automobila, na primjer, nakon brzog posjeta trgovini ili šetnje parkom.

Vulcano je dizajniran da pruži najbolju funkcionalnost po niskoj cijeni. Stoga ćete u kolicima pronaći sve što vam je potrebno za šetnju bez dodatnih dodataka. Set uključuje košaru, sportski dio, konstrukciju te torbu.

Garancija na kolica 24 mjeseca.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BEBETTO VULCANO 04/GRF 2U1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0