BEBETTO TORINO TEX 121 SET 2U1

540.00

Garancija: 2 godine

Rok isporuke ako kolica nisu odmah dotupna: 3-6 tjedana!

 

Količina
Kategorije: , Najniža cijena 30 dana prije početka akcije: 675.00€

Opis

ODABERITE TORINO TEX!

Sanjate Torino bez dodataka od eko kože? Pripremili smo za vas novu kolekciju izrađenu samo od tekstilnih materijala. U ovoj smo kolekciji predstavili povećani ruksak koji lako možete koristiti kao prostranu torbu za higijenske potrepštine.

Košara kolica je presvučena u nekoliko boja presvlaka te krovićem izrađenih od tekstilnih materijala. Prikladan sustav prilagodbe krovića i zimske navlake vam omogućuju da zaštitite dijete od vjetra ili pretjeranog sunca. Na dnu košare nalaze se ventilacijske rešetke koje omogućuju dotok dodatnog zraka. Podesiva ručka na košari vam omogućuje postavljanje nagiba u povišeni položaj.

Sportsko sjedalo i košara su presvučeni finom tkaninom. Konstrukcija se sklapa lagano i može se spremiti u gotovo svaki prtljažni prostor automobila za jednostavan prijevoz. Gelirani kotači i amortizeri pružaju dodatnu udobnost prilikom vožnje. Torino je opremljen funkcionalnim ruksakom, zahvaljujući  kojem možete imati sav pribor potreban u šetnji. Možete ga objesiti na konstrukciju kolica ili nositi na leđima.

Set uključuje:

 • aluminijska konstrukcija/rama s geliranim kotačima;
 • košara sa sjenilom i zimskim pokrovom (do 6 mj ili 9 kg težine);
 • sportsko sjedalo sa sjenilom koje se može namjestiti i zimskim pokrovom (od 6 mj do 15 kg težine);
 • torba za mamu koja se može montirati na kolica;
 • zatvorena shopping torba;
 • držač za čaše ili flašice;
 • pokrov koji štiti od komaraca i kukaca;
 • pokrov koji štiti od kiše za cijela kolica;

Kompaktna košara

Košara Torino kolica je opšivena tkaninom, što je čini izuzetno atraktivnom. Zgodan sustav podešavanja sjenila te pokrov s dodatnim panelom za zaklanjanje omogućuje zaštitu djeteta od vjetra ili prekomjernog sunca. Na dnu košare postoje ventilacijske rešetke koje dopuštaju dotok dodatnog zraka. Podesivi gumb u košari omogućuje djetetu da naslon bude postavljen u više različitih položaja.

Funkcionalni sportski dio i ugodna konstrukcija

Torino kolica imaju niz rješenja koja olakšavaju svakodnevno korištenje kolica. Udoban dvostruki madrac omogućuje mladom putniku udoban položaj u sportskom sjedalu. Barijera/prečka ima sposobnost brzog oslobađanja, što olakšava postavljanje djeteta u sjedalo, a podesivi remeni osiguravaju njegov siguran položaj.

U kolicima Torino možete računati na udobnu konstrukciju s amortizerima koji smanjuju vibracije koje se prenose na konstrukciju. Gelirani kotači omogućuju udobno vođenje kolica i ne zahtijevaju pumpanje. Mogućnost sklapanja na kompaktnu veličinu će se cijeniti, na primjer, prilikom transporta u automobilu.

Praktična torba za mamu

Torino je opremljen funkcionalnom torbom/ruksakom za higijenske stvari. Uz to, možete nositi svu dodatnu opremu koja vam je potrebna tijekom šetnje. Torbu možete objesiti na konstrukciju kolica ili je nositi kao ruksak na leđima.

Bebetto inovacije – Bebetto veliku pozornost posvećuje praktičnim rješenjima i inovacijama koje olakšavaju svakodnevno korištenje kolica te povećavaju sigurnost i udobnost za bebu. U nastavku pogledajte nekolicinu rješenja koja Bebetto dječja kolica izdvajaju i stavljaju ispred drugih.

Bebetto dječja kolica prednosti i inovacije 2019 web

01 – AUTOBLOCKER Sigurnosni sustav koji štiti konstrukciju od samorastavljanja. Mehanizam se automatski zaključava i ne morate se svaki puta sjetiti dodatno osigurati konstrukciju.

02 – KOČNICA STOP&GO Koristimo novu redizajniranu papučicu kočnice u kolicima Bebetto. Važno je napomenuti da je dizajnirana na takav način da omogući najprikladnije korištenje. Papučica kočnice je oblikovana tako da je prikladna za jednostavna stajanje i kretanje. Zahvaljujući tome, lako se može upravljati – također u sandalama, flip-flop ‘japankama’ ili cipelama s površinom koja se lako grebe.

03 – SISTEM JEDNOSTAVNOG SKLAPANJA Prikladan gumb vam omogućuje da brzo sklopite konstrukciju. Za sklapanje kolica, samo postavite kotače prema naprijed, podignite ručku, pritisnite gumb i lagano pomaknite gornji dio konstrukcije. Ovaj sistem također štiti i od opasnosti priklještenja prstiju.

04 – SKRIVENE OSOVINE – HIDDEN AXLE Na kolicima Bebetto osovine su skrivene unutar konstrukcije. Zahvaljujući tome, tijekom prijevoza ih nećete izgubiti. Sposobnost skrivanja osovine također štiti od grebanja drugih elemenata kroz izbočene rubove. Ovim sustavom uvijek imate osovine stražnjih kotača s vama – cijenit ćete ga na putu i kada pospremate kolica.

05 – SISTEM DMS Direction Memory System Sustav koji pamti položaj kotača nakon što je odvojen od tla. Zahvaljujući njemu pri prevladavanju nepravilnosti – kad se jedan od kotača odvoji od tla – kotač se ne rotira nekontrolirano oko vlastite osi te ostaje u fiksnom položaju. Stoga nakon sljedećeg kontakta s tlom, neće biti blokiran. To je patentirano rješenje, jedinstveno za Bebetto kolica.

06 – SISTEM SAS Shock Absorption System Sustav za apsorpciju udaraca koji je odgovoran za upijanje i amortizaciju šokova. Njezini učinci se vide, između ostalog kada vozite na grubo popločenim površinama ili kada udarite kotač o rubnik. Zahvaljujući tome dijete u kolicima ima najveću moguću udobnost, a sama kolica ostaju u savršenom tehničkom stanju. Svaki rotirajući element je opremljen odvojenim amortizerom – koji im omogućuje da funkcioniraju neovisno jedan o drugome.

07 – TKANINE SA ZAŠTITOM UV50+ Pojedinačni slojevi presvlake i način šivanja u kolicima Bebetto osmišljeni su da blokiraju štetne ultraljubičaste zrake. Određivanje faktora zaštite od UV zračenja testirano je u laboratoriju gdje je prosječna vrijednost UPF barijera utvrđena iznad 50. To je vrlo važno jer dugotrajna UV izloženost može rezultirati alergijama ili bolestima kože i očiju.

08 – VENTILIRANA KOŠARA Možete računati na rješenja koja pružaju vrlo dobro prozračivanje u Bebetto kolicima. Mrežica na sjenilu, te podesiva rešetka na dnu košare omogućuju odvođenje toplog zraka i opskrbu svježim, hladnim zrakom.

Ova dječja kolica namijenjena su djeci od rođenja pa sve do 36 mjeseci starosti.

Proizvedeno u EU.

Ostale informacije:

  • garancija na Bebetto kolica je 24 mjeseca.
  • kolica imaju sigurnosni europski certifikat EN 1888:2012

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BEBETTO TORINO TEX 121 SET 2U1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0