PODLOGA ZA IGRU KINDERKRAFT SMARTPLAY SEA

42.42

Garancija: 2 godine

Rok isporuke ako proizvod nije odmah dostupan: 3-6 tjedana!

Količina
SKU: 954258 Kategorija: Najniža cijena 30 dana prije početka akcije: 49.90€

Opis

Vrijeme je za podvodnu avanturu!

Vrijeme je za podvodnu avanturu! Otkrijte podlogu za igru SMARTPLAY SEA koja će Vas i Vašu bebu odvesti u podmorski svijet.
Ima prekrasan dizajn i 5 plišanih igračaka, koje razvijaju osjetila dodira, vida i sluha. Podloga je prikladna za najmlađe bebe, ali sigurno će je voljeti i one malo starije. Samo podignite stranice dječje podloge za igru kako biste stvorili bebin bazen za igranje s 12 šarenih loptica uključenih u set. SMARTPLAY SEA ima pričvršćen mekani jastuk za vrijeme na trbuščiću. Ima i posebno mjesto gdje dijete može bacati loptice.
Podloga prostirke može se prati u perilici na 30 stupnjeva.

SMARTPLAY SEA namijenjen je kako najmlađim tako i starijim bebama. Zahvaljujući prigušenim bojama, smiruje mališane, a printovi tjeraju najmanju djecu da vježbaju vid i drže glavu uspravno. Podloga za igru također razvija osjetila za dodir i sluh.

SMARTPLAY SEA igra funkciju edukativne prostirke i bazen za dječje aktivnosti s lopticma. Samo podignite stranice dječje podloge za igranje i ubacite priloženih 12 šarenih loptica kako bi Vaši mališani imali sjajnu igru.

Prigušene boje će umiriti mališana, a prekrasan uzorak s morskim životinjama omogućit će vašem djetetu da doživi podvodne avanture. Zabavna morska stvorenja potaknut će mališana da dotakne prostirku, a roditelje da pričaju priče o podvodnom svijetu i njegovim stanovnicima.

Podloga za igru dolazi s 5 odvojivih igračaka: galeb koji krešti, avion sa zvečkom, morska zvijezda sa zvečkom, riba sa šuškavim vrpcama i ogledalo u obliku oblaka. Senzorne igračke mogu se slobodno pričvrstiti na šipke igračaka, a svojim prekrasnim oblicima i bojama potaknut će bebu da pruži ruku prema njima. Podloga ima pričvršćen mekani jastuk za bebu koji podupire trbuščić.

Edukativna igraonica SMARTPLAY SEA debela je i mekana te dobro izolirana od hladnog poda. Lijepa tkanina na dodir učinit će da Vaše dijete ne želi napustiti svoju igraonicu!

SMARTPLAY SEA se vrlo lako čisti. Podloga se može prati u perilici na 30 stupnjeva, a ostali elementi se mogu brisati mokrom krpom. Podloga će biti spremna za ponovno igranje za nekoliko sekundi!

Osnovne karakteristike:
– edukativna podloga i bazen s lopticama
– prekrasan morski dizajn
– podržava senzorni razvoj
– 12 šarenih loptica
– 5 senzornih igračaka
– jastuk za trbuščić

Materijal:
– mekana tkanina
– poliester jednostavan za čišćenje i ugodan na dodir

Za djecu: 0+

Težina: 1 kg

Dimenzije složenog proizvoda:
– 50,5 x 9 x 57,6 cm

Rasklopljen proizvod:
– 103 x 95 x 55 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PODLOGA ZA IGRU KINDERKRAFT SMARTPLAY SEA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0