KREVETIĆ KINDERKRAFT SOFI SIVI 4U1

188.91

Količina
Kategorije: , Najniža cijena 30 dana prije početka akcije: 209.90€

Opis

SOFI je funkcionalan prijenosan krevetić 4 u 1 koji se koristi kao dječji krevetić, putni krevetić, igraonica za bebu  i kolijevka za ljuljanje.

SOFI ima 4 funkcije u 1: dječji krevetić, kolijevka za ljuljanje, igraonica i putnički krevet. Zahvaljujući mogućnosti postavljanja madraca na 2 razine, djeca ga mogu koristiti ubrzo nakon rođenja do navršene 3 godine.  Sigurnost dječjih krevetića potvrdili su testovi izvedeni u renomiranom laboratoriju INTERTEK, a njegova izuzetna funkcionalnost i dizajn osvojili su nagradu na sajmu Kids ‘Time 2019 u Kielceu.

JEDNOSTAVNO SASTAVLJANJE I SKLAPANJE
Zahvaljujući inovativnom dizajnu i primijenjenim rješenjima, možete sastaviti i sklopiti SOFI u 5 sekundi, bez korištenja ikakvih alata. Dovoljna su 2 poteza za postavljanje krevetića u ljuljanje. Nakon što se preklopi, dječji krevetić zauzima malo prostora i uklapa se u putnu torbu koju ste dobili u kompletu.

UNUTRAŠNJOST –  Bočne stranice dječjeg krevetića dijelom su izrađene od mreže koja osigurava pravilnu cirkulaciju zraka i omogućava djetetu da ostane u kontaktu s roditeljem.

Samo otkopčajte madrac i stavite ga na donju razinu kako bi dječji krevet pretvorio u igraonicu. Odvojivi mrežasti zid može poslužiti kao poseban ulaz za dijete. U madracu se nalazi pamučni poklopac koji se lako skida i pere kad se zaprlja.

ZAŠTITA – Kopča i patentni zatvarač održavaju gornju razinu madraca u stabilnom položaju. Donja razina krevetića izolirana je od poda gumenim jastučićima da zaštite dijete od hladnoće, a pod od ogrebotina.

Proizvođač: Kinderkraft
Model: SOFI
Nosivost: 15 kg
Materijal okvira: aluminijski imitacija drva
Tkanina madraca: 100% pamuk
Težina kreveta: 8,7 kg
Dimenzije 107 x 63 x 71 (cm)
Dimenzije nakon sklapanja 97 x 63 x 14 (cm)
Jamstvo proizvođača: 24 mjeseca

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “KREVETIĆ KINDERKRAFT SOFI SIVI 4U1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0