SUPERMAMI JASTUK ZA DOJENJE TIP U BOJA 018 LEPTIRI

85.90

Rok isporuke ako proizvod nije odmah dostupan: 3-6 tjedana.

Količina
Kategorija:

Opis

Zašto SUPERMAMI?

  • – Fleksibilno posebno oblikovano punjenje s jednako elastičnim materijalom omogućuju jastuku prilagodbu obliku majčinoga tijela.
  • – Koristi kao podrška umornim i bolnim leđima, a također kao valjak za natečene noge, pruža podršku za rastući trbuh.
  • – Savršen i nakon poroda, kao jastuk za rehabilitaciju i dojenje, pružajući majci i djetetu najprikladniji položaj.
  • – Omogućuje majci da opusti mišiće ruku i vrata, mekan i ugodan na dodir
  •  -Sigurna igraonica za dijete te vrlo koristan za učenje sjedenja.
  • – Osigurava zdrav i miran san zahvaljujući antialergijskim svojstvima, za stariju braću i sestre, ili kada beba raste.
  • – Veliki jastuk koji pruža sigurnost u prvim mjesecima bebina samostalna spavanja u vlastitom krevetu (pravilno postavljanje jastuka sprječava dijete da padne iz kreveta).
  • – Savršeno služi kao jastuk za opuštanje i za igru.

 

Podrška glave i leđa
Zahvaljujući SUPERMAMI jastuku možete udobno spavati ili odmoriti tijekom dana. Krajevi jastuka su malo zaobljeni, tako da na jednoj strani možete udobno smjestiti glavu i staviti drugi kraj jastuka između koljena. Ergonomski dizajn jastuka osigurava olakšanje kuka laganim podizanjem koljena i ispravnim pozicioniranjem kralježnice u ležećem položaju, što pomaže u sprečavanju bolova kralježnice i kuka. SUPERMAMI jastuk pruža potporu vašim umornim leđima i pomaže vratu, kralježnici, bokovima i nogama u jednoj liniji, zahvaljujući kojem ćete moći imati dobar i zdrav odmor.

Potpora abdomena
Jastuk SUPERMAMI također pruža mogućnost podupiranja trbuha zahvaljujući srednjem, malo širem dijelu. Kao i sa stražnjom podrškom, zahvaljujući SUPERMAMI jastuku, lako postižete optimalnu poziciju tijela, sprečavajući nepotrebne napetosti vrata ili kralježnice. Svijen u oblik croissanta, služi kao podrška za umorna i bolna leđa, kao i roler za natečene noge.

A kad beba raste…
Pruža sigurni prostor za dijete i vrlo je koristan u učenju sjedenja. Za starijeg brata ili za veće dijete, savršeno služi i kao jastuk za slobodno vrijeme i za igru. To je veliki jastuk i pruža sigurnost u prvim mjesecima kada beba spava sam u vlastitom krevetu (pravilno postavljanje jastuka sprječava dijete da padne iz kreveta).

 

Pomoć pri hranjenju
Jastuk SUPERMAMI omogućava vam da jednostavno dojite bebu. Samo omotajte jastuk oko struka i stavite bebu na nju. SUPERMAMI jastuk pruža maksimalnu udobnost kada sjedite, pružajući podršku za leđa i ramena.

Sastav jastuka:
Jastučnica – 100% pamuk
Punjenje – 100% antialergijska silikonska vlakna
Jastučnica se može prati u stroju na 40°C.
Nije prikladno za sušenje u sušilici

Dimenzije: 139 x 80cm

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SUPERMAMI JASTUK ZA DOJENJE TIP U BOJA 018 LEPTIRI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0