BABY MONITOR S KAMEROM NENO LUI

98.91

Količina
Kategorije: , Najniža cijena 30 dana prije početka akcije: 109.90€

Opis

Neno Lui – Wi-Fi baby monitor

Neno Lui je električni monitor za bebe u obliku medvjeda s Wi-Fi funkcijom, kojim se upravlja preko aplikacije Tuya. Jedino što vam je potrebno za korištenje uređaja je telefon s pristupom internetu, zahvaljujući kojem možete promatrati aktivnost svoje bebe s bilo kojeg mjesta na svijetu. Uređaj je opremljen noćnom lampom, senzorom za mjerenje temperature i dvosmjernom komunikacijom zahvaljujući kojoj ne samo da čujete bebin plač, već možete i komunicirati putem vlastitog pametnog telefona. Baby monitor također ima noćni način rada te ugrađene uspavanke i bijeli šum. Set uključuje fleksibilni držač koji omogućuje jednostavno i brzo postavljanje uređaja.
NAPOMENA – Neno Lui dostupan je u dvije verzije položaja senzora temperature: na vrhu kamere ili s kabelom za napajanje. Promjena ne utječe na funkcionalnost uređaja.

Upamtite: kamera Neno Luija mora biti uključena.

MONITOR S INTEGRIRANOM APLIKACIJOM NA TELEFONU
Neno Lui – moderan električni monitor za bebe s Wi-Fi-jem kojim upravlja aplikacija Tuya na Vašem pametnom telefonu, zahvaljujući kojoj možete promatrati svoju bebu dok ste izvan kuće. Aplikacija pruža mnoge mogućnosti – omogućuje vam korištenje nekoliko uređaja u isto vrijeme – ne samo s monitorom za bebe, već i s ostalom opremom pametnog doma. Ovo praktično rješenje znači da možete kontrolirati nekoliko uređaja s jednog telefona.
Zahvaljujući Luiju, možete imati pregled sobe vašeg djeteta gdje god se nalazili – na poslu ili u trgovini. Također možete podijeliti pregled s kamere s kim god želite, a slika će biti emitirana uživo.

UNIKATNA BOJA KUĆIŠTA
Neno Lui u obliku medvjedića privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom. Pastelna, nježno zelena futrola savršen je element dječje sobe.

NOĆNA LAMPA
Neno Lui baby monitor opremljen je udobnom noćnom lampom koju možete koristiti i Vi i vaša beba. Ako se vaše dijete boji spavati u potpunom mraku, lampa ugrađena u baby monitor nježno će osvijetliti sobu i olakšati uspavljivanje.

MJERENJE TEMPERATURE
Proizvod ima ugrađen temperaturni senzor, zahvaljujući kojem možete jednostavno kontrolirati temperaturu u sobi vaše bebe. Mjerenja se prikazuju u aplikaciji na vašem pametnom telefonu.

UHVATITE POSEBNE TRENUTKE
Uređaj Vam omogućuje fotografiranje i snimanje slike. Tako možete uhvatiti najčarobnije trenutke u životu vašeg djeteta. Fotografije i videozapisi mogu se jednostavno spremati na microSD karticu – uređaj podržava ovaj format do kapaciteta od 128GB.

USPAVANKE I BIJELI ŠUM
Neno Lui Vam također omogućuje reprodukciju uspavanki i bijelog šuma. Sve to kako bi vaša beba mirno i ugodno zaspala.

MONTAŽA NA KREVET
Set uključuje fleksibilni držač koji vam omogućuje montiranje baby monitora na prikladno mjesto. Možete ga – prema vlastitim željama, postaviti na okvir dječjeg krevetića ili kolijevke. Instalacija je jednostavna i brza – samo nekoliko poteza za promjenu položaja baby monitora. Baby monitor mora biti spojen na napajanje, što će vam dati osjećaj sigurnosti da neće nestati u najmanje očekivanom trenutku, a uvijek imate pristup pogledu s kamere, bez obzira na sve.

FLEKSIBILNA RUČKA
Fleksibilni materijal omogućuje montažu uređaja na mnoge površine i pod različitim kutovima.

UKLONITE SILIKONSKU NAVLAKU – UŽIVAJTE U UNIVERZALNOM DIZAJNU
Fleksibilno, zeleno kućište možete skinuti u bilo kojem trenutku i uživati u minimalističkom izgledu svoje web kamere. Na taj način uređaj može dobro služiti pri nadzoru stana ili starijih osoba.

Dimenzije:
65x65x55 mm (kamera), 120x80x50 mm (kućište)

Težina komponente:
76g (kamera), 189g (kamera u silikonskom kućištu)

Rezolucija
1080P (1920×1080)

Mobilna aplikacija:
TuyaSmart

podrška za microSD kartice:
maksimalno 128 GB

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BABY MONITOR S KAMEROM NENO LUI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0