AUTOSJEDALICA AVIONAUT PIXEL U.01 GREY 0-13 KG

191.68

Količina
Kategorije: , Najniža cijena 30 dana prije početka akcije: 225.50€

Opis

AVIONAUT Pixel nudi najvišu razinu sigurnosti kao i iznimno laganu konstrukcijsku težinu u kategoriji autosjedalica od 0 do 13 kg. Inovativni kompozitni materijal konstrukcije je vrlo lagan, a istodobno sposoban apsorbirati značajnu količinu sile tijekom sudara, osiguravajući savršenu zaštitu za dijete. AVIONAUT Pixel opremljen je jedinstvenim PIXEL umetcima koji su razvijeni u suradnji s nadležnim tijelom u području fizioterapije i razvoja djeteta, što osigurava sigurno i udobnije pozicioniranje djeteta na sjedalu. Primjena ove inovativne tehnologije značajno povećava sigurnost djeteta i podržava ispravnu poziciju tijela.

Pixel IQ baza ADAC test OAMTC test

 • Zašto odabrati PIXEL?

AVIONAUT Pixel je druga najlakša autosjedalica na tržištu sa samo 2,5kg težine. Unatoč iznimno malenoj težini, to je i jedna od najsigurnijih autosjedalica, što dokazuju rezultati ispitivanja provedenih u nekoliko istraživačkih laboratorija. Ono što razlikuje PIXEL nije samo inovativna tehnologija vezana za sigurnost i ergonomiju, već i nagrađivani moderni dizajn.

Autosjedalica Avionaut PIXEL Galerija 01

 • Montiranje na dječja kolica

Autosjedalica je opremljena posebno prilagođenim pričvršćivačima koji se uz adaptere pričvršćuju na većinu okvira dječjih kolica koja su dostupna na tržištu. Ovo rješenje otvara širok raspon kolica koje možete izabrati, prikladna je za putovanja s djetetom i smanjuje količinu prtljage.

 • Tkanine

Izrađena od visokokvalitetnih materijala, u širokom rasponu boja, koja odgovara ukusu i zahtjevima kupaca koji traže najbolje. Svi materijali za tapeciranje Avionaut ispunjavaju standard OEko-tex 100, što dokazuje da tkanina ne sadrži tvari štetne za zdravlje ili sigurnost djeteta.

Autosjedalica Avionaut PIXEL Galerija 02

 • Dizajn

Avionaut PIXEL također krasi moderan dizajn. Suradnja s dizajnerima rezultirala je razvojem autosjedalice s vrhunskim dizajnom i presvlakama najviše kvalitete. Također je stavljen jednak naglasak na sigurnost, izgled, ali i da je također iznimno prikladna za korištenje. Ova kombinacija udobnosti i dizajna ne razlikuje samo autosjedalice tvrtke Avionaut od svih ostalih na tržištu, već prije svega čini ih popularnim izborom za djecu i roditelje.

 • Sjenilo

Izrađena od najkvalitetnijih materijala, nudeći savršenu zaštitu od sunčeve svjetlosti u automobilu, kao i tijekom šetnje na otvorenom.

 • Sigurnost

Osjećaj sigurnosti, kao i jamstvo održavanja tog stanja, omogućuje vam da se usredotočite na svoj život, na živote vaših voljenih osoba, a ne da se neprestano brinete o njima. Ovaj osjećaj sigurnosti omogućuje vam uživanje u onim posebnim trenucima koje provodite s djetetom. Ako želite osigurati da vaše dijete bude sigurno, zašto ne odabrati najbolji svjetski zaštitni sustav za putovanja automobilom? Prilikom odabira autosjedalice za automobil koja će vam služiti dobro na velikim udaljenostima, provjerite je li prošlo ispitivanje sudara, koje su certifikate dobile, materijal od kojeg su napravljene presvlake i je li prozračan. Osigurajte da dijete pravilno sjedi u autosjedalici; nemojte samo uzimati u obzir izgled i cijenu, informirajte se o proizvodu za koji ste zainteresirani. Tek tada ćete moći uživati u kilometrima zajedno bez brige o sigurnosti vašeg djeteta.

Autosjedalica Avionaut PIXEL faze razvoja

 • Sigurnost nikada nije bila tako laganaNaša inovativna tehnologija stvorila je jednu od najlakših svjetskih autosjedalica – AVIONAUT Pixel, tešku svega 2,5 kilograma koja značajno povećava udobnost korištenja, osobito u prvih par mjeseci života djeteta, kada sjedalo služi i kao prijevoznik, a svaki dodatni kilogram znači veliko opterećenje za roditelja.
  • i-Size

  Europski standard za sigurnost za djecu mlađu od 15 mjeseci, koja je stupila na snagu od srpnja 2013. godine. Obaveza je zatim uvedena za prijevoz djece u automobilu na stražnjem sjedalu do dobi od 15 mjeseci, umjesto 9-12 mjeseci, kako je to bilo propisano prethodnim propisom Europske unije, čime se značajno povećava sigurnost djece u tranzitu. Korištenje i-Size jamči bolju zaštitu djetetovog vrata i glave u slučaju sudara.

  Autosjedalica Avionaut PIXEL Galerija 03

  • ISOFIX

  Prema Međunarodnoj organizaciji za normizaciju, ISOFIX je sustav pričvršćivanja dječjih sjedala za automobilska sjedala. ISOFIX sustav se sastoji od dva sklopa koji se nalaze između sjedala i stražnjeg dijela automobila. Važno je da su ta učvršćenja izravno vezana za strukturu vozila, osiguravajući učvršćenije pričvršćivanje od sigurnosnog pojasa, kao i bolju apsorpciju energije. Korištenje sustava ISOFIX sprječava pogrešnu instalaciju.

  IQ baza je pouzdana ISOFIX baza razvijena za AVIONAUT Pixel, kao i za AeroFIX RWF i AeroFIX. Koristi patentiranu jednostruku utičnicu za izravno povezivanje dječjeg sjedala s automobilom. Smanjeni broj veza između pojaseva i ISOFIX sustava povećava sigurnost djeteta olakšavajući prenošenje više energije na strukturu automobila umjesto na dijete. Štoviše, zahvaljujući signalizaciji zvuka za pravilnu vezu s IQ ISOFIX bazom upravljačke jedinice Click n ‘Drive, nema opasnosti da se sjedalo pogrešno pričvrsti na bazu, što maksimizira njegovu učinkovitost.

   

 • TestoviAVIONAUT Pixel sjedalo prošlo je sve najstrože testove, potvrđujući najbolju moguću sigurnost djece u slučaju sudara. Osim toga, učinkovitost zaštite Pixel autosjedalice potvrđena je testovima koji su izvedeni u mnogim europskim istraživačkim laboratorijima. Pokazano je da Pixel značajno premašuje zahtjeve standarda i-Size. Osim toga, pričvršćivanje remena na jednoj točki u IQ ISOFIX bazu jamči potpunu integraciju s ISOFIX sustavom automobila.
  • Aviotestovi

  AvionautPixel prošao je rigorozni ‘Avio Test’ koji istražuje kako se dijete ponaša tijekom frontalnih i stražnjih udara i bočnog udara. U lateralnom testu, zaštita od glave je postigla 120%, prekoračivši standarde I-veličine za 20%, dok je rezultat frontalnog i stražnjeg udarnog udarca za zaštitu torakalne kralježnice bio 140%, a 153% za zaštitu glave, premašujući standarde i-veličine za 40 i 53%.

  Autosjedalica Avionaut PIXEL certifikati

  Autosjedalica Avionaut PIXEL Galerija 03a

  • Nagrade

  Dizajn i pozornost na detalje, kvalitetu izrade i sigurnost cijenjeni su na mnogim prestižnim natjecanjima.

  Autosjedalica Avionaut PIXEL nagrade

   

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AUTOSJEDALICA AVIONAUT PIXEL U.01 GREY 0-13 KG”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0