AUTOSJEDALICA AVIONAUT PIXEL 0-13 KG (40CM – 86 CM)

225.50

Količina

Opis

Zašto odabrati PIXEL
AVIONAUT Pixel je najlakša autosjedalica na tržištu sa samo 2.5kg težine. Unatoč iznimno malenoj težini, to je i jedna od najsigurnijih autosjedalica, što se dokazuju rezultati ispitivanja provedenih u nekoliko istraživačkih laboratorija. Ono što razlikuje PIXEL nije samo inovativna tehnologija vezana za sigurnost i ergonomiju, već i nagrađivani moderni dizajn.

Autosjedalica Avionaut PIXEL Galerija 01

Montiranje na dječja kolica
Autosjedalica je opremljena posebno prilagođenim pričvršćivačima koji se uz adaptere pričvršćuju na većinu okvira dječjih kolica koja su dostupna na tržištu. Ovo rješenje otvara širok raspon kolica koje možete izabrati, prikladna je za putovanja s djetetom i smanjuje količinu prtljage.

 

Tkanine
Izrađena od visokokvalitetnih materijala, u širokom rasponu boja, koja odgovara ukusu i zahtjevima kupaca koji traže najbolje. Svi materijali za tapeciranje Avionaut ispunjavaju standard OEko-tex 100, što dokazuje da tkanina ne sadrži tvari štetne za zdravlje ili sigurnost djeteta.

Autosjedalica Avionaut PIXEL Galerija 02

Dizajn
Avionaut PIXEL također krasi moderan dizajn. Suradnja s dizajnerima rezultirala je razvojem autosjedalice s vrhunskim dizajnom i presvlakama najviše kvalitete. Također smo stavili jednak naglasak na sigurnost, izgled, ali i da je također iznimno prikladna za korištenje. Ova kombinacija udobnosti i dizajna ne razlikuje samo autosjedalice tvrtke Avionaut od svih ostalih na tržištu, već prije svega čini ih popularnim izborom za djecu i roditelje.

 

Sjenilo
Izrađena od najkvalitetnijih materijala, nudeći savršenu zaštitu od sunčeve svjetlosti u automobilu, kao i tijekom šetnje na otvorenom.

 

Sigurnost
Osjećaj sigurnosti, kao i jamstvo održavanja tog stanja, omogućuje vam da se usredotočite na svoj život, na živote vaših voljenih osoba, a ne da se stalno brinete o njima. Ovaj osjećaj sigurnosti omogućuje vam uživanje u onim posebnim trenucima koje provodite zajedno s djetetom. Ako želite osigurati da vaše dijete bude sigurno, zašto ne odabrati najbolji svjetski zaštitni sustav za putovanja automobilom? Prilikom odabira autosjedalice za automobil koja će vam služiti dobro na velikim udaljenostima, provjerite je li prošlo ispitivanje sudara, koje su certifikate dobile, materijal od kojeg su napravljene presvlake i je li prozračan. Osigurajte da dijete pravilno sjedi u autosjedalici; nemojte samo uzimati u obzir izgled i cijenu, informirajte se o proizvodu za koji ste zainteresirani. Tek tada ćete moći uživati ​​u kilometrima zajedno bez brige o sigurnosti vašeg djeteta.

Autosjedalica Avionaut PIXEL faze razvoja

Sigurnost nikada nije bila tako lagana
Naša inovativna tehnologija stvorila je najlakšu svjetsku auto sjedalicu – AVIONAUT Pixel, težinu samo 2,5 kilograma i značajno povećava udobnost korištenja, osobito u prvih par mjeseci života djeteta, kada sjedalo služi i kao prijevoznik, a svaki dodatni kilogram znači veliko opterećenje za roditelja.

 

i-Size
Europski standard za sigurnost za djecu mlađu od 15 mjeseci, koja je stupila na snagu od srpnja 2013. godine. Obaveza je zatim uvedena za prijevoz djece u automobilu na stražnjem sjedalu do dobi od 15 mjeseci, umjesto 9-12 mjeseci, kako je to bilo propisano prethodnim propisom Europske unije, čime se značajno povećava sigurnost djece u tranzitu. Korištenje i-Size jamči bolju zaštitu djetetovog vrata i glave u slučaju sudara.

Autosjedalica Avionaut PIXEL Galerija 03

ISOFIX
Međunarodna organizacija za normizaciju, ISOFIX je sustav pričvršćivanja dječjih sjedala za automobilska sjedala. ISOFIX sustav se sastoji od dva sklopa koji se nalaze između sjedala i stražnjeg dijela automobila. Važno je da su ta učvršćenja izravno vezana za strukturu vozila, osiguravajući učvršćenije pričvršćivanje od sigurnosnog pojasa, kao i bolju apsorpciju energije. Korištenje sustava ISOFIX sprječava pogrešnu instalaciju.

 

IQ ISOFIX baza
IQ baza je pouzdana ISOFIX baza razvijena za AVIONAUT Pixel, kao i za AeroFIX RWF i AeroFIX. Koristi patentiranu jednostruku utičnicu za izravno povezivanje dječjeg sjedala s automobilom. Smanjeni broj veza između pojaseva i ISOFIX sustava povećava sigurnost djeteta olakšavajući prenošenje više energije na strukturu automobila umjesto na dijete. Štoviše, zahvaljujući signalizaciji zvuka za pravilnu vezu s IQ ISOFIX bazom upravljačke jedinice Click n ‘Drive, nema opasnosti da se sjedalo pogrešno pričvrsti na bazu, što maksimizira njegovu učinkovitost.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “AUTOSJEDALICA AVIONAUT PIXEL 0-13 KG (40CM – 86 CM)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0