LEŽALJKA KINDERKRAFT ELEKTRIČNA LUMI

135.81

Količina
Kategorije: , Najniža cijena 30 dana prije početka akcije: 150.90€

Opis

LUMI je električna njihaljka-ležaljka koja – za razliku od drugih njihaljki – njiše dijete u stranu (lijevo – desno) umjesto naprijed i nazad. Takav pokret podsjeća na prirodno kretanje djeteta u majčinom trbuhu – nježno će smiriti dijete za spavanje kao da je u naručju roditelja. LUMI je istodobno multifunkcionalan proizvod – može se postaviti u statičku poziciju i koristiti kao ležaljka, ali opet možete i otpustiti blokadu i koristiti prednosti električne njihaljke – koju možete kontrolirati uz pomoć daljinskog upravljača.

Njihaljka se na tržištu ističe i primjenom tehnologije Bluetooth zahvaljujući kojoj roditelj može svom djetetu puštati njegovu omiljenu glazbu iz telefona. U kontrolnom panelu ima i ulaz USB koji omogućuje povezivanje ležaljke s bilo kojim drugim uređajem. Ima 5 stupnjeva regulacije brzine ljuljanja i timer koji se može podesiti na 8, 15 i 30 minuta (kada je timer isključen, njihaljka radi bez prekida). Osim toga u kontrolni panel je ugrađenih čak 12 ugodnih za uho melodija. Za djecu od rođenja do 9 kg. S tom ležaljkom njihanje djeteta ili njegovo smirivanje za spavanje bit će još lakše!

igurnost:

? Njihaljka ima regulirani, sigurnosni pojas s uporištem u 5 točaka koji istodobno brine o udobnosti djeteta. Ima i širok i mekan pojas za prepone.
? Ležaljka-njihaljka omogućuje regulaciju visine pojasa na 2 razine.
? LUMI ima čvrstu, stabilnu bazu koja se može blokirati u statičkom položaju (funkcija ležaljke).
? Zadovoljava norme EN16232:2013+A1:2018 i EN12790:2009 za proizvode namijenjene djeci.

Udobnost:

? LUMI nježno njiše dijete na strane lijevo i desno – djetetu je puno ljepše i ugodnije nego kod kretanja naprijed-nazad. Ono se u njihaljki osjeća kao u majčinom naručju.
? Dijete ima svoje omiljene pjesmice? Zahvaljujući tehnologiji u kontrolnom panelu sada ćete bez problema povezati svoj telefon s ležaljkom (Bluetooth ili USB) kako bi mogli pustiti djetetu njegovu omiljenu pjesmicu.
? Ne morate prilaziti ležaljci kako biste promijenili brzinu ljuljanja – LUMI se može kontrolirati daljinskim upravljačem s dometom od 8 metara!
? U kompletu se nalazi mekani, regulirani jastuk koji još više povećava komfor djeteta.
? LUMI ima laganu konstrukciju zahvaljujući čemu lako ju je prenositi iz spavaće sobe u dnevni boravak.
? Njihaljku ćete lako sklopiti i ponijeti sa sobom na odmor. Jednostavno sklapanje olakšava i njezino čuvanje.
? Ležaljka se puni na 2 načina: baterijama ili na struju (dugačak kabel je u kompletu).
? Ima regulirani oluk koji se pričvršćuje na obje strane i koji je lako montirati i demontirati. Na njega su pričvršćene i 2 plišane igračke koje potiču maštu djeteta. Oluk ne služi za prenošenje njihaljke.

Funkcionalnost:

? LUMI ima 5 brzina njihanja – to omogućuje još bolje usklađivanje brzine njihanja s individualnim potrebama djeteta.
? Njihaljka ima ugrađenih čak 12 melodija s regulacijom jačine zvuka – ako dijete polako tone u san, dovoljno je da stišate glazbu jednim klikom.
? Električni mehanizam radi vrlo tiho – njegov zvuk neće smetati djetetu u spavanju.
? Navlaka ima prelijep dizajn zahvaljujući čemu ležaljka se uklapa u većinu interijera. Nije samo da će izvrsno izgledati u dječjoj sobi, nego će odlično pristajati i u dnevni boravak ili spavaću sobu roditelja.
? Materijal je mekan i ugodan na dodir.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LEŽALJKA KINDERKRAFT ELEKTRIČNA LUMI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0