SPORTSKA KOLICA COCCOLLE BEYLA ANTHRACITE

195.50

Rok isporuke ako proizvod nije odmah dostupan: do 14 radnih dana.

Količina
Kategorije: , , Najniža cijena 30 dana prije početka akcije: 190.40€

Opis

Dinamičan način života može biti vrlo zahtjevan, zbog čega su sportska kolica Coccolle Beyla optimalno rješenje za takve situacije i za veću fleksibilnost u svakodnevnom životu.

Coccolle Beyla su kompaktna i lagana sportska kolica, opremljena automatskim sklopivim sustavom zahvaljujući kojem ćete moći sklopiti ultra brzo i na najlakši način. Savršen je za upotrebu na putovanjima, javnom prijevozu, u uskim prolazima trgovina ili u bilo koje drugo doba dana jer jamči fleksibilnost i prenosivost. Nakon sklapanja kolica ostaju u uspravnom položaju.

Sportska kolica Beyla certificirana su prema najnovijim europskim standardima, što znači da se mogu koristiti još duže vrijeme: 22 kg – oko 4 godine. Prilagodljiva svakoj potrebi, kolica se mogu učvrstiti u više položaja na stražnjoj strani, uključujući potpuno ravan položaj spavanja. Veliki krov sa štitnikom za sunce štiti dijete od vrućih zraka i vjetra, a za sigurnost roditelja i djeteta opremljena je malim nadzornim prozorom. Rastezljivi segment krova povećava njegovu veličinu, otvarajući mrežasti dio koji jamči dobru cirkulaciju zraka.

Kotači kolica izrađeni su od pjene inovativnim postupkom koji osigurava njihovu trajnost i prianjanje bez obzira na teren; Budući da je bitno glatko prolaziti kroz različite površine, svi kotači imaju ovjese. Stražnji kotači imaju kočnicu za sigurno parkiranje. Beyla dolazi opremljena pojasom od 5 točaka. Košarica ima savršenu veličinu za sve stvari mališana i roditelja.

Stabilan aluminijski okvir je iznimno lagan, a materijali na kolicima i eko kožni dodaci daju Coccolle Beyla automatskim sklopivim sportskim kolicima moderan i elegantan izgled.

Glavne značajke:

-automatsko sklapanje

-može se koristiti od 0 do 22 kg

-prošiveno i udobno sjedalo i naslon

-savršen položaj spavanja

-pjenasti kotači s ovjesima

-stražnji kotači s kočnicom

-sigurnosni pojas u 5 točaka

-krov i košarica velikih dimenzija

-vrhunski materijali

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SPORTSKA KOLICA COCCOLLE BEYLA ANTHRACITE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

0